diumenge, 10 de maig del 2009

Marxa de resistencia de Navàs

Avui ha estat un dia molt especial, hem anat quatre xinoxanos a la marxa de la romànica a Navàs. El més important no ha estat les 14:22 minuts que hem tardat la Marga i jo ha fer la prova(80 km), que es un bon temps, si no haver-ho fet dos anys apartat de aquestes proves per diferents motius, i haver-ho compartit amb la Marga, el meu germà Jordi i l'Albert, tot i que aquests dos no els hem vist des de la sortida. Peró un grup es per compartir-ho tots.
La prova començava a la plaça de Navàs a les 6 de la tarda, és una prova bàsicament de nit, sense ser excessivament dura, es molt llarga. Comença molt ràpida , les ganes de sortir del gran grup i dels possibles taps ho fan inevitable. Anem tirant mentre es de dia , amb la visió al fons de la nostra serralada, com diu la Marga sempre anen on anem la busquem. Molta calor tot i no haver un sol excessiu, un cop es fa de nit comença a plovisquejar, però la calor continua i ho farà tota la nit, sempre amb màniga curta.
A la sortida de un control el primer ensurt, en un baixador la Marga cau malament i topa amb una pedra amb el genoll, semblava que allà s'acababa, però ha estat un bon cop al genoll i al maluc i prou. Continuem tota la nit a un bon ritme i hem de creuar la riera de Merlès. Dues cordes en ajudaran a creuar per dins la riera. Una llarga pujada després i un altre problema, suposem que ha estat l'aigua d'algún control ens dona problemes, primer a la Marga i després a mi. Tot hi que ha estat serio, la il·lusió fa que continuem i ho superem.
Un cop es fa de dia, la fantàstica visió del paisatge fan que el gran esgotament físic que portem no es faci tant dur.
Al final 14:22 per mi( 92 de la general) i la Marga(6ª classificada dones) i 11:45 pel Jordi i l'Albert que han fet el trajecte junts 22é i 23é de la general.
Bé, ara si que ja i tornem a ser, anirem per un altre.

1 comentari:

animalots ha dit...

eis, nomes passava x aki el blog.
Estic flipant amb la gent de santllu ke te blog.